Einde seizoen korting tot 21 mei
kortingscode: ikmiszomer

Eilandsieraden

Al Vijf Jaar!

Gratis verzending vanaf 19,- 

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis

Koop en steun de Jut Fabriek

Roos & Dorien

Over ons

Hoi!

Wij zijn Roos (links) en Dorien, twee zussen met liefde voor Terschelling. In 2016 ontstond het idee om samen een sieraden merk op te starten. Dorien was aan het studeren in Azië en Roos zocht haar op. Beide wandelend over de Ubud market op Bali ontstond het idee om de (kauri) schelpjes sieraden mee te nemen naar Nederland om te gaan verkopen.

Gezien destijds Roos al een aantal jaar op Terschelling woonde en Dorien er met veel liefde vaak langskwam, ontstond het idee om een kraampje te huren op de zomer braderieën om zo mensen kennis te laten maken met het merk. Al snel werden de kauri sieraden een groot succes en in korte tijd liep het hele eiland met enkelbandjes, armbandjes, kettingen, chokers en oorbellen van Eiland Sieraden. 

Na enige tijd ontstond de behoefte om meer met het merk te gaan doen. Alleen het ‘kaal’ verkopen van de producten was niet meer iets waar we gelukkig van werden. We wilden impact maken en goede dingen doen. 

Zo ontstond het idee om meer te doen. In 2021 hebben we Eiland Sieraden in een nieuw jasje gestoken, met een duidelijke missie: ”Door middel van het verkopen van onze duurzame sieraden, maken we het lokale strand troep-vrij.”

Hiermee kregen nieuwe energie en zin om er iets groots van te maken! Wil je samenwerken of heb je een ander leuk idee, laat het ons vooral weten, vinden we leuk!

Groetjes Roos & Dorien

Open chat
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱